Bachelorprisen 2016

Nyhed

Bachelorprisen 2016 blev uddelt på Jordemoderforeningens kongres den 21. november 2016.

Prisen gives en gang om året til de tre opgaver, der vurderes som de mest relevante, aktuelle, originale, praksisrelaterede og perspektiverende af priskomiteen.

Priskomiteen består af: Tove Bøttcher, jordemoder, kvalitets- og udviklingskoordinator, cand.scient.san. Jane Bendix,  jordemoder, cand.scient.san., og ph.d.Trine Marcussen Allerslev, jordemoder, Master of Public Health.

Med priserne følger en honorering på henholdsvis 8.000 kr. 3.000 kr. og 1.000 kr.

Vinderne
Førsteprisen er gået til "På med huen" - Et bachelorprojekt om huens effekt på hypotermi og mor-barn-tilknytningen skrevet af Malene Køster Nytofte-Bæk.

Andenprisen er gået til "MRSA - en barriere i et fag, hvor vi er så tæt på?- Et kvalitativt studie af isolationsforanstaltningers betydning for den jordemoderfaglige omsorg" skrevet af Katrine Hyldgaard Hansen, Marlene Hartmann Hansen, Mie Løyche Jakobsen og Trille Lykke Wehner.

Tredjeprisen er gået til "Et lille projekt, før det store projekt - Kommende forældres oplevelse af en rebozointervention i graviditeten" skrevet af Anne Kathrine Thomsen.