Bauta

Bliv forsikret i Bauta Forsikring

Som medlem af Jordemoderforeningen kan du købe private forsikringer hos Bauta Forsikring.

'Bedst i test' flere gange
Vores forsikringer er flere gange blevet kåret "Bedst i Test" af Forbrugerrådet Tænk Penge.

Vi tilbyder forsikringer, som giver dig den økonomiske tryghed, du har brug for, hvis du bliver ramt af en skade eller en ulykke. Det gælder bl.a.:

• Indboforsikring
  • Bilforsikring
  • Husforsikring
  • Ulykkesforsikring
  • Rejseforsikring

Billig studieforsikring
Er du studerende, kan du købe en billig studieforsikring der omfatter indbo-, ulykkes- og rejseforsikring.

Et forsikringsfællesskab med mening og værdi for dig
Hos Bauta Forsikring bliver du en del af et medlemsejet forsikringsfællesskab. Det betyder, at vi dækker ind for hinanden og deles om alt - også risikoen og regningen. Målet er at sikre dig den bedste dækning. Du kan forvente en god rådgivning og en tillidsfuld skadesbehandling. Og når du har haft indboforsikring i tre år, får du en loyalitetsrabat som tak for, at du er et trofast medlem af forsikringsfællesskabet.

Bauta Forsikring er en del af LB Forsikring, der også består af Lærerstandens Brandforsikring og Runa Forsikring.

Ring, og få et tilbud på 33 95 76 81, eller læs mere på Bauta Forsikrings hjemmeside, www.bauta.dk.