Faglig dag for privatpraktiserende

Hvert år holder Jordemoderforeningen en faglig dag for privatpraktiserende jordemødre. Dagen annonceres via Jordemoderforeningens medier.

Dagen arrangeres i videst muligt omfang efter input fra privatpraktiserende jordemødre. Har du idéer til emner, er du er velkommen til at komme med forslag og sende dem til faglig konsulent Charlotte Bjerre, cbj@remove-this.jordemoderforeningen.dk.

Netværk
Privatpraktiserende jordemødre har mulighed for at danne lokale netværk, som Jordemoderforeningen understøtter. Har du spørgsmål så kontakt faglig konsulent Charlotte Bjerre, cbj@remove-this.jordemoderforeningen.dk.

Som privatpraktiserende kan du melde dig ind i Facebook-gruppen 'Privatpraktiserende i Jordemoderforeningen'.