• Print
  • Bookmark and Share

Arbejdsmiljø

Her kan du læse om fysisk og psykisk arbejdsmiljø, og finde pjecer og regler på området. Du kan læse om de enkelte områder på nedenstående links, eller i oversigten til venstre

Godt arbejdsmiljø

Godt arbejdsmiljø fra A-Å, en miniguide til arbejdsmiljøorganisationen er en ny miniguide fra BrancheArbejdsmiljøRådene. Guiden giver overblik og en hurtig genvej til værktøjer, der sikrer et godt arbejdsmiljø
Læs mere: Godt arbejdsmiljø 

Læs også: Videnscenter for arbejdsmiljø 

Sammen om mental sundhed

Få råd om, hvordan du kan tackle mentale helbredsproblemer som stress, angst og depression på arbejdspladsen og hjælpe medarbejdere eller kolleger, der er ved at gå ned med flaget.

Rådene er delt i råd til ledere, nøglepersoner og kolleger samt til dig selv. 

Læs mere på mentalsundhed.dk

Natarbejde
Hvis du er en af de op mod 100.000 ansatte på sygehuse, i ældreplejen og i botilbud, bør du være opmærksom på, hvad det gør ved din krop.
Hent pjecen

Find balancen
Hvis du selv kan påvirke din arbejdstid, kan du tage højde for andre vigtige forhold i dit liv.
At møde en time senere eller gå en halv time tidligere end den normale dagvagt kan være det, der får din hverdag til at hænge sammen. Det, som gør, at du kan aflevere eller hente dine børn, nå toget eller klare indkøbene på vejen.
Hent pjecen

Arbejde og planlægning
Der er mange hensyn, som skal forenes, når arbejdstiden skal tilrettelægges. Derfor er det vigtigt at arbejde med at tilrettelægge en god vagtplan.
Hent pjecen

De tre pjecer er hentet på hjemmesiden Et sundt arbejdsliv