Forsikringer

Erhvervsansvarsforsikring for studerende - også i udlandet

Læs mere om forsikringen

Studieforsikring hos Bauta Forsikring

Som jordemoderstuderende har du langt flere værdier, end du måske lige går og tror.

En forsikring er vigtig, så økonomien ikke ramler, hvis cyklen bliver stjålet, du smadrer telefonen ved et uheld, eller mister studiebøgerne på vej hjem i bussen.

Med en studieforsikring fra Bauta Forsikring, der er en del af LB Forsikring, får du tre forsikringer i én - til en rigtig god pris. 50 procent rabat på indbo- og rejseforsikring - og 25 procent rabat på ulykkesforsikring.

Via dit medlemskab af Jordemoderforeningen er din forsikring endnu mere værd. Du får tre ekstra kontante fordele:

• 0 kr. i selvrisiko på cykeltyveri
  • Ulykkesforsikringen dækker døgnet rundt
  • Et helt års ekstra studierabat, når du er færdiguddannet

Prisen starter fra 4,50 kr. om dagen. Beregn din pris og køb på bauta.dk/studie-jordemoder

Danmarks bedste forsikringer
Forsikringerne på Studieforsikring EKSTRA er Danmarks bedste. Både indbo-, rejse- og ulykkesforsikringen er kåret bedst i test af Forbrugerrådets blad Tænk Penge, når det samlet gælder pris og dækning.

Se folder med 16 eksempler på, hvor godt du er dækket ind

Kontakt Bauta Forsikring på bauta.dk/studie-jordemoder eller telefon 33 48 58 98