Bachelorprisen

Så er det tid til at indstille sit bachelorprojekt fra 2018 til årets bachelorpris.

Bachelorprisen uddeles på Jordemoderforeningens kongres den 5. november 2018 i Middelfart.

Prisen gives en gang om året til de tre opgaver, der vurderes som de mest relevante, aktuelle, originale, praksisrelaterede og perspektiverende af priskomiteen. Priskomiteen består af fire jordemødre, der repræsenterer jordemoderfaget bredt. Med priserne følger en honorering på henholdsvis 8.000 kr. 3.000 kr. og 1.000 kr.

Kun medlemmer af Jordemoderforeningen, der har afsluttet jordemoderuddannelsen i 2018, kan komme i betragtning til dette års prisuddeling.

Nyuddannede, der indstiller sig til prisen, skal udfylde indstillingsskemaet og indsende det sammen med en samlet pdf-fil af opgaven til sek@remove-this.jordemoderforeningen.dk senest den 3. august 2018.

Vinderne fra 2017

Førsteprisen: Eksplorér eksplorationen

Forfattere: Line Bæk, Maria Ebbesen, Matilde Jakobsen og Eva Aalbæk Dimon

Projekt