Bachelorprisen

Bachelorprisen uddeles i 2019 på  Jordemoderforeningens medlemsmøde den 4. november 2019 i Aarhus.

Prisen gives en gang om året til de tre opgaver, der vurderes som de mest relevante, aktuelle, originale, praksisrelaterede og perspektiverende af priskomiteen. Priskomiteen består af fire jordemødre, der repræsenterer jordemoderfaget bredt. Med priserne følger en honorering på henholdsvis 8.000 kr. 3.000 kr. og 1.000 kr.

Kun medlemmer af Jordemoderforeningen, der har afsluttet jordemoderuddannelsen i 2019, kan komme i betragtning til dette års prisuddeling.

Nyuddannede, der indstiller sig til prisen, skal udfylde et indstillingsskema og indsende det sammen med en samlet pdf-fil af projektet til sek@remove-this.jordemoderforeningen.dk senest mandag den 5. august 2019.

Vindere fra 2019

Førsteprisen

En foranderlig tid
Et humanistisk bachelorprojekt der undersøger den psykologiske ig sociale udvikling i graviditeten