Nyhedsbrev for gravide

"Nyt liv - ny familie" er Jordemoderforeningens elektroniske nyhedsbrev til gravide, kommende gravide og familier.

Søg artiklerne i artikelarkivet eller klik på et af de tre hovedemner:

Søgevejledning

Hvis du vil søge på flere ord i en bestemt rækkefølge, fx sætningen "gulsot hos nyfødte", skal du sætte citationstegn uden om ordene: "gulsot hos nyfødte".

Tilmeld/afmeld nyhedsbrev

Indtast venligst oplysninger vedr. din tilmelding:

Bemærk: Felter med * skal udfyldes!

Vil du ændre eller afmelde din tilmelding? Klik her!

Redaktion

Jordemoderforeningens nyhedsbrev for gravide er skrevet af jordemoder Lene Skou Jensen og redigeret af jordemoder og redaktør Anne-Marie Kjeldset.

Lene Skou Jensen arbejder som jordemoder. Hun er desuden ID psykoterapeut og forfatter til flere bøger om graviditet, fødsel, barsel og amning.

Anne-Marie Kjeldset er uddannet jordemoder og arbejder som redaktør på Tidsskrift for Jordemødre.

Hvis du har forslag til emner, som du gerne vil have behandlet i Nyhedsbrevet, så er du velkommen til at kontakte redaktøren af nyhedsbrevet