• Print
  • Bookmark and Share

Women Deliver 2016 +1

I maj 2016 fyldte ligestilling mellem mænd og kvinder meget på dagsordenen og i det danske landskab. Women Deliver 2016 var i København. Den 16. maj 2017 tog vi temperaturen på, hvad Women Deliver har skabt af forandringer, både i Danmark og globalt og både i fagbevægelsen og i samfundet ved en konference på Christiansborg.

16. maj 2017

 

Der var på konferencen oplæg fra forbundsformanden for 3F, Per Christensen og formand for Jordemoderforeningen, Lillian Bondo. Endvidere gav Katja Iversen, CEO Women Deliver, en status på arbejdet i Women Deliver siden maj 2016. Lotte Hansen, Hansen Agenda, talte om hvad det har givet af nye muligheder og samarbejdsflader. 


Udviklingsminister Ulla Tørnes talte om, hvad værtskabet for Women Deliver har betydet for Danmark og internationalt. Og en række centralt placerede kvinder fra fagbevægelsen i MENA-området talte om hvad Women Deliver 2016 har betydet for deres arbejde. 

Grethe Christensen (formand for Sundhedskartellet) og Katja Holm (formand for skuespillerforbundet) var også oplægsholdere. 


Programmet kan ses her - Hent programmet 

 

Se en kort video om konferencen

Foto fra konferencen

Fotograf Thomas Steen Sørensen. Billederne er udlånt at Ulandssekretariatet