Vil du gerne til verdenskongres på Bali i 2020?

21. november 2019

Drømmer du om at deltage på den internationale jordemoderkongres på Bali i juni 2020?

Jordemoderforeningen uddeler særskilt fire bevillinger af 5.000,- kr. til jordemødre, der ikke deltager med en poster eller et oplæg, men som alligevel gerne vil med for at lade sig inspirere og blive inspireret af jordemødre fra alle dele af verden.

Du skal blot udfylde skemaet, som du finder på Jordemoderforeningens hjemmeside, hvori du også skal skrive en begrundet ansøgning på maksimalt ½ A4-side.

Ansøgningen sendes til forsknings- og udviklingskonsulent Anne-Mette Schroll på amsc@jordemoderforeningen.dk, senest den 5. januar 2020.

Du kan forvente svar på din ansøgning i midten af januar måned.

Forsknings- og Udviklingsbeholdningen kan som vanligt søges af jordemødre, som deltager med et oplæg eller en poster. Der søges via gruppe 2. Læs mere og det her