Medlemsmøde

03. oktober 2011

3. oktober 2011

Emnet for medlemsmødet vil være ’graviditetsomsorgen i Danmark – med særligt fokus på jordemoderkonsultationerne’. Gennem oplæg og workshops bliver der givet konkrete bud på:

• Hvad forventer den gravide af sit møde med jordemoderen?
  • Jordemoderen møder udfordringer i jordemoderkonsultationen på mange måder. Hvordan sikrer vi sammen, at vi kan brænde for et godt jordemodertilbud - uden at brænde ud?
  • Hvordan skaber vi bedre sammenhæng, modernisering og udvikling i jordemoderkonsultationerne, så vi sikrer, at vores indsats er i overensstemmelse med de gravides og mændenes behov for information og følgeskab?
  • Der er særlige udfordringer omkring alkoholforbrug. Hvad kan jordemødre gøre for at nå kvinderne bedre på dette punkt?

Læs programmet for dagen

Der bliver trukket lod om et kunstfoto fra udstillingen "En hyldest til livet", som var i Rundetaarn. Læs mere om "En hyldest til livet"

Hvor: Byggecentrum, Middelfart

Hvornår: 3. oktober 2011 kl. 9.30- 17.00

Pris: 650 kr./300 kr. for studerende

Tilmelding og betaling: Senest torsdag den 29. september på sek@remove-this.jordemoderforeningen.dkHUSK AT VÆLGE WORKSHOP
Beløbet indbetales til konto med registreringsnummer 0400 kontonummer 401-45-40224 med angivelse af deltagernavn, arbejdssted og medlemsmøde.
Hvis der ønskes faktura
, skal man oplyse faktureringsadresse og evt. EAN nummer.