Handelsbetingelser

Her kan du læse praktiske oplysninger om køb af produkter m.v. Der er også oplysninger om returnering og betaling.

Køb
Jordemoderforeningen udbyder forskellige produkter til salg.

Varer der er gået i stykker under transporten
Hvis en vare er gået i stykker under transporten, sender Jordemoderforeningen en ny.
Giv besked til sek@remove-this.jordemoderforeningen.dk eller via telefon til sekretariatet 46 95 34 00.

Fortrydelsesret
Det er muligt at fortryde et køb frem til 14 dage efter modtagelsen af varerne. Kunden skal sørge for, at varen returneres i hel stand til Jordemoderforeningen.

Jordemoderforeningen tilbagebetaler købsprisen incl. fragt. Kunden skal selv betale returfragten.

Straks et køb fortrydes skal det meddeles til sek@remove-this.jordemoderforeningen.dk eller via telefon til sekretariatet 46 95 34 00.

Det er muligt at betale på flere måder:

• der kan betales samtidigt med bestillingen via betalingskort
  • der kan udbedes en elektronisk faktura (kræver oplysning om EAN nummer, fakturaadresse og evt. kontaktperson), denne bestilles sammen med varerne på mailadressen sek@remove-this.jordemoderforeningen.dk
  • der kan udbedes en almindelig faktura (kræver oplysning om fakturaadresse og evt. kontaktperson), denne bestilles sammen med varerne på mailadressen sek@remove-this.jordemoderforeningen.dk

Prisen er altid oplyst inklusiv moms og andre tillæg.

Udsolgte varer
Jordemoderforeningen kan ikke gøres ansvarlig for at fremskaffe udsolgte varer.